torsdag 22. november 2012

Litt førjulspusk...Ja,ja,no har no jeg og prøvd meg på noen vinnisser som andre har laget for lenge siden. Mønsteret er hentet fra sandnes garn.
Den "lille hvite" er til 2 litersvin tenker jeg..

2 kommentarer:

shygirl sa...

Heisann :)
Nu e det lenge siden æ har vært innom her så måtte jo bla litt nedover å se ka du har strikka på :))
Kor tøff de der vinnissan va, sikkert artie julegava :-)
Kordan står det til me dæ?
Herlighet kor imponert æ blei over den ullbuksa lengere ned her, skjønne ikke kordan du har klart å holde ut å få den ferdi. Men, så e ikke æ så gla i å strikke mønster selv om det blir så fint som det der. :)) Hehe. :)

Æ sitt her å har løst til å starte på en genser, men det e jo så lite strikketid (...og forsåvidt til det meste anna å...) me ei lita ei på 7mnd i hus så føle jo at ting aaaaaldri blir ferdi.. :/
Har så løst på Mariusgenser til mæ sjøl å tunika te snuppa så må vel egentli bare starte for det blir iallefall ikke ferdi om æ ikke starte på det. :D Hehe...
Ha ei fortsatt fin helg. :)

Klem fra mæ. :)

marianne sa...

Heisann:-)
Tusen takk for det:-) Joda æ har de no bare bra,dagan går me te jåbb å pusking...jula er i hus,har kun jæn å bake julebrø å rundstk..den kom så plutselig-som vanli at de bare va å hive sæ ront å ta den i mot,å no e æ klar for den:-)
Hehehe kan love dæ at de va hårt å få alle tre ollboksan færdi...den 1.gikk greit,men de 2 andre gikk de seinare me kan æ låve dæ;-)

Du ska bare atarte på de du,de går helt fint når du e stara hehehe
Ønske dæ ei flått uka:-)
klæm fra mæ:-)